Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

 H κατασκευαστική εταιρεία Artist – Κυριακίδης Ο.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συνδυάζει την ασφάλεια και την ποιότητα μαζί με την τέχνη. Δραστηριοποιείται στο χώρο των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και εσωτερικών πορτών από το 1998. Από την ίδρυσή της έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην ποιότητα των κατασκευών αλλά και των καινοτόμων ιδεών της.

 Με την εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει στο δικό της εργοστάσιο, στο 6ο χλμ. ΘεσσαλονίκηςΩραιοκάστρου, παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση ακόμη και στην πιο απαιτητική επιλογή. Στην έκθεσή της που εδρεύει στην οδό Λαγκαδά 301 στη Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να ενημερωθεί άμεσα και πολύπλευρα για όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα και τις εφαρμογές τους, από τις οποίες μπορεί να εμπνευστεί τη δική του ιδανική λύση! Και φυσικά.. στις ανταγωνιστικότερες τιμές!

 Η εταιρεία Artist – Κυριακίδης Ο.Ε. όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους κουφωμάτων της Ευρώπης (KÖMMERLING – KBE), γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζει και να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

 Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με Ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, υπάρχει πιστοποιητικό ασφάλειας και αντιδιάρρηξης, πιστοποιητικό θερμοπερατότητας και πιστοποιητικό δείκτη ηχομείωσης με βάση τα εφαρμοζόμενα Ευρωπαϊκά ISO πρότυπα.