Εσωτερικές Πόρτες με Κρυφό Χερούλι


Η Artist παρουσιάζει το νέο καινοτόμο προϊόν στην κατηγορία ειδικές εσωτερικές πόρτες, την Εσωτερική Πόρτα με Κρυφό Χερούλι.
Μίνιμαλ Αισθητική με υπέροχο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κατάλληλο για κάθε είδους επαγγελματικό και οικιακό χώρο. Αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο ανοίγετε την πόρτα.

Ποικιλία Σχεδίων και Χρωμάτων


ΧΕΡΟΥΛΙ

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις πόρτες! Δεν υπάρχει χερούλι. Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σας βάζοντας το χέρι σας στην ειδική εσοχή, έλκοντας ή ωθώντας πόρτα προς τη μεριά που θέλετε. Από την εσωτερική πλευρά της πόρτας, υπάρχει ειδική πετούγια κλειδώματος.

ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΕΠΙΠΕΔΟΤΗΤΑ

Εφαρμόστε στην πόρτα με το κρυφό χερούλι, συνεπίπεδη πόρτα με κρυφούς μεντεσέδες και κρυφά μπασκιά, για πλήρη ομοεπιπεδότητα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η κλειδαριά της πόρτας με το κρυφό χερούλι, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις συμβατικές πόρτες. Η πόρτα κλειδώνει από τη μέσα μεριά, στρίβοντας το ειδικό έμβολο κλειδώματος.

ΞΥΛΟ

Οι συνεπίπεδες πόρτες κατασκευάζονται σε ότι ξύλο ή χρώμα επιθυμείτε, για να ταιριάζει με την αισθητική που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Η φινέτσα στο φινίρισμα της πόρτας, την κάνει σχεδόν αόρατη.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ