ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η Artist παρουσιάζει τις νέες θωρακισμένες πυράντοχες πόρτες ασφαλείας για το σπίτι σας, με πιστοποίηση 30 και 45 λεπτών, από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων IFC.

Στην Artist, κατασκευάζουμε τις πυράντοχες πόρτες ασφαλείας σε όποιο σχέδιο ή χρώμα θελήσετε.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οι πιστοποιημένες θωρακισμένες πυράντοχες πόρτες ασφαλείας που κατασκευάζει η Artist είναι ειδικά διαμορφωμένες έτσι ώστε να συνδυάζουν την ασφάλεια της κατοικίας σας από διάρρηξη και την πυρασφάλεια.
Στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας χρησιμοποιούνται τα σασί της Artist που προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του σπιτιού σας, σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης. Παράλληλα, η κατασκευή περιέχει ειδικά προϊόντα πυρασφάλειας, τα οποία συγκρατούν τη φωτιά και τον καπνό, μετατρέποντας την πόρτα σε πυράντοχη.
Οι θωρακισμένες πόρτες της Artist, έχουν πιστοποίηση από το διεθνή φορέα πιστοποιήσεων IFC. Σε κάποιες χώρες, όπως η Κύπρος, είναι υποχρεωτικό σε κάθε κατοικία η θωρακισμένη πόρτα εισόδου, να είναι πυράντοχη. Αυτό εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ασφάλεια των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα, αφού δεν επιτρέπει τη φωτιά να περάσει εύκολα στο διαμέρισμα ή να βγει από αυτό.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ