ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ


Η Artist παρουσιάζει τις νέες ξύλινες εσωτερικές πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείων, με πιστοποίηση 30 και 60 λεπτών, από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων IFC.

Σύμφωνα με το νόμο όλα τα ξενοδοχεία απαιτείται να έχουν πυράντοχες πόρτες στις εισόδους των δωματίων τους.

Στην Artist, κατασκευάζουμε τις πυράντοχες πόρτες σε όποιο σχέδιο ή χρώμα θελήσετε.

ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


ΠΥΡΗΝΑΣ

Οι πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείων είναι φτιαγμένες από ειδική μοριοσανίδα 3 στρωμάτων με ειδικό συμπαγή πυρήνα. Με ένα πολύπλοκο συνδυασμό χημικής και μηχανικής ανάπτυξης, οι πόρτες έχουν την ανώτερη δυνατή ποιότητα, αντοχή και απόδοση.
Το ξύλο συνοδεύεται από τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Η κλειδαριά αποτελεί σημαντικό κομμάτι της πυράντοχης πόρτας. Η πυράντοχη κλειδαριά από ανοξείδωτο ατσάλι της πυράντοχης πόρτας της Artist, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε όταν υπάρξει καπνός, να λειτουργεί ένα κιτ διογκώσεως το οποίο κλείνει όλες τις τρύπες, διόδους του καπνού προς την άλλη πλευρά της πόρτας. Η πυράντοχη κλειδαριά συνοδεύεται από τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

ΜΕΝΤΕΣΕΣ

Οι πυράντοχοι μεντεσέδες είναι ειδικοί μεντεσέδες που μοιάζουν με τους κοινούς αλλά δεν είναι. Η δουλειά του είναι να μην επιτρέπει οποιοδήποτε κενό ανάμεσα στην πόρτα και το κάσωμα, έτσι ώστε να μην μπορεί ο καπνός να διαπεράσει την σχισμή. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο πυράντοχος μεντεσές συνοδεύεται από τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

ΠΥΡΑΝΤΟΧΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

Το πυράντοχο λάστιχο έχει την ιδιότητα να διογκώνεται όταν αυξάνεται η θερμότητα λόγω καύσης και να κλείνει κάθε πιθανή οπή διαφυγής του καπνού και της φλόγας. Το πυράντοχο λάστιχο τοποθετείται στην κάσα της πόρτας.

Πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ