Συνεπίπεδες Εσωτερικές Πόρτες με Κρυφό Μεντεσέ


ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΣΚΙΑ


Οι συνεπίπεδες εσωτερικές πόρτες, με κρυφό μεντεσέ της Artist, αποτελούν τη τέλεια διακοσμητική και λειτουργική επιλογή.

Στις συνεπίπεδες πόρτες με μπασκιά, η Artist μπορεί να εφαρμόσει φαρδιά μπασκιά, στα οποία συνεχίζεται το σχέδιο της βασικής πόρτας με παντογράφο, απογειώνοντας το διακοσμητικό θέμα της.
Στις συνεπίπεδες πόρτες οι μεντεσέδες δεν φαίνονται και μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε γωνία έως και 180 μοίρες.

Χαρακτηριστικά Συνεπίπεδης Πόρτας


ΞΥΛΟ

Οι συνεπίπεδες πόρτες κατασκευάζονται σε ότι ξύλο ή χρώμα επιθυμείτε, για να ταιριάζει με την αισθητική που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Η φινέτσα στο φινίρισμα της πόρτας, την κάνει σχεδόν αόρατη.

ΚΡΥΦΟΣ ΜΕΝΤΕΣΕΣ

Οι μεντεσέδες της πόρτας παραμένουν πραγματικά κρυφοί. Εφαρμόζονται τέλεια στις συνεπίπεδες πόρτες και δεν φαίνονται καθόλου, σε αντίθεση με τις κλασικές πόρτες. Οι κρυφοί μεντεσέδες μπορούν να ανοίγουν την πόρτα προς τα μέσα ή προς τα έξω ανάλογα με την επιλογή σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Στις συνεπίπεδες πόρτες εφαρμόζουμε μαγνητικές κλειδαριές οι οποίες είναι αθόρυβες στο κλείσιμο και το κλείδωμα. Οι μαγνητικές κλειδαριές, δεν έχουν γλώσσα και αυτό τις κάνει πραγματικά αόρατες.

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΣΚΙΑ

Η βέλτιστη λύση που προσφέρει απόλυτη ομοεπιπεδότητα με τον τοίχο είναι οι συνεπίπεδες πόρτες χωρίς μπασκιά. Η πόρτα είναι περασιά με τον τοίχο, αφού τα μπασκιά της είναι χωνευτά και δεν φαίνονται καθόλου. Έτσι, οι πόρτες σας γίνονται μέρος της εντυπωσιακής αισθητικής του χώρου.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ