ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ


Design & Quality


Στην Artist θα αποκτήσετε τη μοναδική κουζίνα που ονειρεύεστε, με γούστο, λειτουργικότητα, και άριστη κατασκευή. Οι κουζίνες της Artist κατασκευάζονται μόνο για εσάς, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την αισθητική σας!

1. ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κλείνετε το ραντεβού σας και μελετάμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε την κουζίνα σας, σας καταθέτουμε την προσφορά μας! Τηλ. Ραντεβού 2310 600 966


2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥΣ

Κατασκευάζουμε την κουζίνα σας στην κάθετη μονάδα παραγωγής μας στο Ωραιόκαστρο!


3. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Οι τεχνίτες μας τοποθετούν την κουζίνα στο σπίτι σας και φροντίζουν όλα να είναι στην εντέλεια!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Οι κουζίνες της Artist σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Κουζίνες κλασσικές από μασίφ ξύλο, μελαμινικές, βακελιτικές και ακρυλικές. Διαλέξτε το σχέδιο, την ποιότητα και το χρώμα και οι έμπειροι τεχνίτες μας θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα!

Στην Artist επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε άριστους Ιταλικούς μηχανισμούς, που εγγυώνται τη μακροχρόνια αντοχή της κουζίνας σας!

Στην Artist επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε άριστους Ιταλικούς μηχανισμούς, που εγγυώνται τη μακροχρόνια αντοχή της κουζίνας σας!

Εάν έχετε δει κάτι που σας αρέσει και θέλετε να κάνετε την κουζίνα σας παρόμοια μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά για την κατασκευή της. Αν όμως δεν έχετε βρει την κουζίνα που σας αρέσει και θέλετε κάποια βοήθεια, οι σύμβουλοι διακοσμητές μας μπορούν να σας βοηθήσουν τα επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο με το ύφος που επιθυμείτε.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ