η Δημιουργία


H κατασκευαστική εταιρεία Artist – Κυριακίδης Ο.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας και εσωτερικών πορτών από το 1998. Από την ίδρυσή της έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην ποιότητα των κατασκευών αλλά και των καινοτόμων ιδεών της συνδυάζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα μαζί με την τέχνη.

το Όραμα...

Το όραμα των αδερφών Κυριακίδη, είναι το εργοστάσιο να κατασκευάζει προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και να παρέχει στον πελάτη την καλύτερη δυνατή λύση ακόμη και στην πιο απαιτητική επιλογή. Γι’ αυτόν το λόγο, η κάθετη μονάδα παραγωγής στο 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και πολύπλευρα για όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα και τις εφαρμογές τους, στην έκθεση της Artist- Κυριακίδης Ο.Ε., στην οδό Λαγκαδά 301 στη Θεσσαλονίκη.

η Εμπιστοσύνη...

Η Artist- Κυριακίδης Ο.Ε., σαν κατασκευαστική εταιρία έθεσε ως στόχο να δημιουργεί ένα καινούριο προϊόν κάθε 3 μήνες. Οι καινοτόμες ιδέες και ο σύγχρονος εξοπλισμός έχουν επιτρέψει ο στόχος να επιτευχθεί αφού έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από μικρά ανταλλακτικά έως και ολοκληρωμένες θωρακισμένες πόρτες, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, όπως η πόρτα με τα 46 σημεία κλειδώματος. Έτσι, η Artist έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στις καλύτερες Ελληνικές εταιρίες κατασκευής πορτών και σε μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ακόμη, οι ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους κουφωμάτων της Ευρώπης (REHAU – ALLUPLAST- KÖMMERLING – KBE ), δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάζει και να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.
Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με Ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, υπάρχει πιστοποιητικό ασφάλειας και αντιδιάρρηξης, πιστοποιητικό θερμοπερατότητας και πιστοποιητικό δείκτη ηχομείωσης με βάση τα εφαρμοζόμενα Ευρωπαϊκά ISO πρότυπα.

Δημιουργικότητα & Καινοτομία...

Η εταιρεία Artist – Κυριακίδης Ο.Ε. όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματίες, έμποροι πορτών και κουφωμάτων, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εργολάβοι, ξενοδόχοι, διακοσμητές εμπιστεύονται και εμπορεύονται τα προϊόντα μας σε όλες τις γωνιές της Ελλάδος. Η Artist – Κυριακίδης Ο.Ε. με ταχείς ρυθμούς πλέον αναπτύσσεται και στις εξαγωγές, αφού οι εξαιρετική ποιότητα κατασκευής έχει ανοίξει τους ορίζοντες σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

ο Στόχος...

Μετά από 20 χρόνια, στον χώρο της κατασκευής θωρακισμένων και εσωτερικών πορτών, στόχος της εταιρίας αποτελεί η δέσμευση των ανθρώπων της για κατασκευή προϊόντων που παρέχουν ασφάλεια και καλύτερη ποιότητα ζωής. Επίσης, δέσμευση αποτελεί η κατοχύρωση των θέσεων εργασίας αφού στην Artist– Κυριακίδης Ο.Ε. εργάζονται καθημερινώς πάνω από 30 συνεργάτες και στο δίκτυο διανομής προϊόντων απασχολούνται πάνω από 100 έμποροι.

“Η συνεχής ανάπτυξη, το αίσθημα ευθύνης και οι επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό είναι τα θεμέλια για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.”

Παγκράτης και Ανδρέας Κυριακίδης