fbpx

Κούφωμα PVC Evodrive


Κωδικός προϊόντος SalamanderEvodrive Κατηγορία

Περιγραφή

Το Eticom Evodrive είναι η έξυπνη λύση για κάποιον που αναζητά αποδεδειγμένα υψηλής ποιότητας συρόμενα παράθυρα και πόρτες σε λογική τιμή. Σύγχρονο λεπτό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με το φάσμα προϊόντων της Eticom Comfort.

76 mm

Πλάτος Κατασκευής κάσας

50 mm

Πλάτος Κατασκευής φύλλου

Με διπλό οδηγό

Παράλληλη κίνηση και των δύο οδηγών

1.8 W/(m²K)

Στάνταρντ Uf

1.0 W/(m²K)

Μέγιστο Ug με 24 mm DGU 4s+Ar

1.4 W/(m²K)

Μέγιστο Uw με διάκενο PVC

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Πλάτος Κατασκευής κάσας: 76 mm
Πλάτος Κατασκευής φύλλου: 50 mm
Τύπος: Συρόμενο σύστημα με παράλληλη κίνηση και των δύο οδηγών

Στάνταρντ Uf: 1.8 W/(m²K)

Ug: 2.9 W/(m²K)÷1.0 W/(m²K)

Τυπικό Ug
DGU 4S: 1.3 W/(m²K)
DGU 4S+Ar: 1.0 W/(m²K)

Μέγιστο Ug με 24 mm DGU 4s/k/4s+Ar: 1.0 W/(m²K)

Τυπικό Uw: 1.6÷1.4 W/(m²K)
Μέγιστο Uw με διάκενο PVC: 1.4 W/(m²K)

Ηχομόνωση: 47dB στο κούφωμα/έως 35 dB στο τζάμι

Κατάλληλο για διαφορετικές εφαρμογές και ανοίγματα.
Το Comfort μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σταθερά παράθυρα, ανοιγο-ανακλνόμενα παράθυρα, διπλές πόρτες, παράλληλες πόρτες υψούμενες και συρόμενες.

Interior and Front Doors

Το Evodrive βασίζεται στο σύστημα προφίλ Salamander Evolution Drive SF. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί βάθος κατασκευής πλαισίου 76 mm με πολύ καλές θερμικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Το PVC υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα.

Τα παράθυρα και οι πόρτες Evodrive είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας υλικό Roto. Παρέχει ομαλή λειτουργία του συστήματος ολίσθησης ανά πάσα στιγμή και εξασφαλίζει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής Το κύριο πλεονέκτημα του υλικού μας είναι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ειδική επιφάνεια τιτανίου-αργύρου Roto - RotoSil Nano.

Τα παράθυρα και οι πόρτες Evodrive διατίθενται με υψηλής ποιότητας λύσεις υαλοπινάκων. Μπορούν να είναι εξοπλισμένα με μονά, διπλά ή τριπλά τζάμια με διάφορες λύσεις γυαλιού και επίστρωσης που ελέγχουν τη θερμοκρασία, το φως και το θόρυβο

Το ενεργειακό τζάμι K-Glass σε διπλό υαλοπίνακα προσφέρει έως και 3 φορές μεγαλύτερη θερμομόνωση σε σύγκριση με μια τυπική μονάδα γυαλιού. Η ειδική επικάλυψή του αποτρέπει την απώλεια θερμότητας και τη συμπύκνωση, αφήνοντας το φως του ήλιου να περάσει και παρέχοντας υψηλά επίπεδα διαφάνειας.

Ενώ το K-Glass προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα το χειμώνα, το γυαλί τεσσάρων εποχών προσφέρει εξαιρετική άνεση σε όλο το χρόνο. Η ειδική επίστρωση μειώνει την απώλεια θερμότητας από το δωμάτιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και αντίστροφα - μειώνει την ηλιακή θερμότητα στο δωμάτιο το καλοκαίρι, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη διαπερατότητα φωτός.

Και το K-Glass και το γυαλί 4s παρέχουν έλεγχο της θερμοκρασίας του κτιρίου σας. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε να ελέγχετε τη διαπερατότητα φωτός και υπεριώδους ακτινοβολίας, η Salamander προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωματισμένων γυαλιών που μειώνουν τη μετάδοση φωτός και υπεριώδους ακτινοβολίας. Είναι κατάλληλα για γραφεία, εμπορικά κτίρια αλλά και κατοικίες.

Στον ολοένα και περισσότερο αστικοποιημένο κόσμο μας, η ησυχία είναι πλεονέκτημα που ελάχιστοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Η Salamander προσφέρει ηχομονωμένα υαλοστάσια που μειώνουν σημαντικά την επίδραση του εξωτερικού θορύβου σε κτίρια που βρίσκονται κοντά σε θορυβώδεις τοποθεσίες, όπως πολυσύχναστους δρόμους ή αεροδρόμια.

Παρά το γεγονός ότι ο αέρας είναι πολύ καλός μονωτής, η Salamander προσφέρει υαλοπίνακες με πλήρωση Argon που έχει 34% χαμηλότερη θερμική αγωγιμότητα από τον αέρα και βελτιώνει τον παράγοντα Ug κατά 0,3 W / (m²K).

Η υγροποίηση είναι ένα κοινό πρόβλημα με τα παράθυρα Αλουμινίου και PVC. Αντί των κλασσικών διάκενων αλουμινίου, η Salamander προσφέρει διαχωριστικό PVC. Το διάκενο PVC όχι μόνο βελτιώνει τη θερμομόνωση, αλλά, το πιο σημαντικό, εξαλείφει την υγροποίηση σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -15 ˚C έως -19˚C.

Τα παράθυρα και οι πόρτες Salamander διαθέτουν λαβές υψηλής ποιότητας από την Γερμανική εταιρία Hoppe. Η τυποποιημένη σειρά χειρολαβών μας παρέχει 3 διαφορετικά σχέδια λαβής σε πέντε χρώματα ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας. Όλες έχουν το πατενταρισμένο σύστημα προστασίας κατά της διάρρηξης - Secustik®. Αποτρέπει το παράθυρο να ανοίγει από έξω. Οι λαβές που έχουν το Secustik® θα αναγνωρίζονται από το τυπικό "κλικ" κατά την περιστροφή. Λαβές εκτός της στάνταρ σειράς προσφέρονται κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Για όλους όσους εκτιμούν μια φυσική εμφάνιση χωρίς να θυσιάζουν τα οφέλη της σύγχρονης τεχνολογίας παραθύρων, υπάρχει η δυνατότητα χρωμάτων απομίμησης ξύλου σε πολυάριθμα σχέδια και αποχρώσεις.

Εναλλακτικά, είναι επίσης δυνατή η επίστρωση των κουφωμάτων με βαφή υψηλής ποιότητας σύμφωνα με το σύστημα RAL.

Privacy Preference Center